۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير

مدیریت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نظر دارد در راستای گسترش تعاملات بین المللی و همگام نمودن دانشجویان در فرآیند بین المللی سازی دانشگاه، از میان دانشجویان علاقمند به همکاری با این حوزه، مبادرت به جذب رابطین بین الملل دانشجویی بنماید. از دانشجویان متقاضی درخواست می شود مشخصات خویش (از جمله نام و نام خانوادگی، رشته و مقطع تحصیلی، سال ورود به دانشگاه، رزومه و حوزه علاقمندی برای همکاری) را به ایمیل اداره امور دانشجویان خارجی به آدرس int.student@kmu.ac.ir ارسال نمایند.

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت الهه حیدری زاده
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت الهه حیدری زاده، دانشجوی رشته دندانپزشکی ورودی 91 پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت الهه حیدری زاده
استقرار نرم افزار جدید اتوماسیون
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۲ خرداد
نرم افزار جدید اتوماسیون اداری به آدرس : http://automation.kmu.ac.ir و با نام کاربری و پسوورد اکتیو دایرکتوری (همان نام کاربری و پسوورد اینترنت)قابل دسترسی میباشد.
استقرار نرم افزار جدید اتوماسیون
پوسیدگی دندان را جدی بگیرید
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۷ فروردين
23 فروردین روز دندانپزشکی و سلامت دهان و دندان است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمان به گفته پزشکان با رعایت موارد بهداشتی علاوه بر حفظ دندان و کاهش هزینه های سنگین دندانپزشکی می توان از ...
پوسیدگی دندان را جدی بگیرید
برگزاری مدرسه تابستانی
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۹ اسفند
دانشگاه محمدیه اندونزی مدرسه تابستانی برگزار میکند
برگزاری مدرسه تابستانی
همایش دو روزه بیماریهای دهان
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
همایش دو روزه بیماریهای دهان در تاریخهای اول و دوم اسفندماه برگزار میگردد
همایش دو روزه بیماریهای دهان
برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۶ بهمن
به مناسبت ایام اله دهه فجر، کارگاه امنیت فضای مجازی با حضور مدرس معاونت اجتماعی ناجا روز شنبه سیزدهم بهمن ماه در دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی در دانشکده دندانپزشکی
اردوی خدمت رسانی به محرومان حاشیه شهر کرمان/ ارائه خدمات دندان پزشکی به 240 نفر
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۴ بهمن
اردوی خدمت رسانی به محرومان حاشیه شهر کرمان/ ارائه خدمات دندان پزشکی به 240 نفر
دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار می کند: پنجمین دوره آموزش روتاری در اندودانتیکس
۱۳۹۷ شنبه ۱۳ بهمن
برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۰ بهمن
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با هدف ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان، مسابقات آشپزی ویژه بانوان و فوتبال دستی ویژه آقایان کارمند دانشکده در روز سه شنبه نهم بهمن ماه برگزار شد.
برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی در دانشکده دندانپزشکی
انتصاب