۱۳۹۸ شنبه ۳ فروردين
بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان و هیات همراه از مرکز آموزشی درمانی شفا
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱ فروردين
ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان ضمن تبریک سال نو از زحمات و تلاشهای همکاران تقدیر و تشکر نمودند
بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان  و هیات همراه از مرکز آموزشی درمانی شفا
برگزاری مانور دور میزی در مرکز آموزشی درمان شفا
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
این مانور با سناریوی رخداد زلزله ای با قدرت شش و هفت دهم در مقیاس ریشتر انجام شد
برگزاری مانور دور میزی در مرکز آموزشی درمان شفا
توسط مسئولین مرکز آموزشی درمانی شفا صورت پذیرفت؛کاشت 100 اصله نهال در روز درختکاری
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
در روز درختکاری 100 اصله نهال در مرکز آموزشی درمانی شفا کاشته شد.
طرح آموزش روش های پیشگیری و علائم سکته مغزی در مساجد شهر کرمان
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۴ اسفند
طرح آموزش روش های پیشگیری از سکته مغزی و علائم آن در مساجد به همت گروه مغزواعصاب و امور فرهنگی مرکز آموزشی درمانی شفا در حال آموزش است.
طرح آموزش روش های پیشگیری و علائم سکته مغزی در مساجد شهر کرمان
به همت سوپروایزرین آموزشی صورت پذیرفت؛ برگزاری آزمون ارزیابی از کادر پرستاری حین خدمت طرح
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۲ اسفند
آزمون ارزیابی از کادر پرستاری حین خدمت طرح در مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد.
از اعضای تیم والیبال بانوان دانشگاه شاغل در مرکز آموزشی درمانی شفا تجلیل شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند
مدیر مرکز آموزشی درمانی شفا از اعضای تیم والیبال بانوان دانشگاه و شاغل در این مرکز سه شنبه 7 اسفند ماه تشکر و قدردانی کرد.
از اعضای تیم والیبال بانوان دانشگاه شاغل در مرکز آموزشی درمانی شفا تجلیل شد
به همت گروه متخصص مغزو اعصاب صورت گرفت؛ برگزاری همایش ارتقاء سلامت با موضوع سکته مغزی ویژه بانوان
۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند
همایش ارتقاء سلامت با موضوع سکته مغزی ویژه بانوان در روز زن سه شنبه 7 اسفند ماه در محل فرهنگسرای جان جهان برگزار گردید.
به همت گروه متخصص مغزو اعصاب صورت گرفت؛  برگزاری همایش ارتقاء سلامت با موضوع سکته مغزی ویژه بانوان
برگزاری مراسم تکریم بازنشستگی عزیزه صمدانی سرپرستار بخش سوختگی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲ اسفند
مراسم بازنشستگی عزیزه صمدانی سرپرستار بخش سوختگی مرکز آموزشی درمانی شفا چهارشنبه یکم اسفند ماه برگزار شد.
برگزاری مراسم تکریم بازنشستگی عزیزه صمدانی سرپرستار بخش سوختگی
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق شد در مسابقات کارمندان ایران، مقام قهرمانی را کسب ک...
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
تیم بانوان والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق شد در مسابقات کارمندان ایران، مقام قهرمانی را کسب کند.
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداردهای اعتباربخشی از مرکز آموزشی درمانی شفا
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
کارشناسان ارزیاب ادواری دور دوم استاندارد های اعتباربخشی دوشنبه 29 بهمن ماه ضمن بازدید از قسمت های مختلف مرکز آموزشی درمانی شفا، کیفیت ارائه خدمات این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداردهای اعتباربخشی از مرکز آموزشی درمانی شفا