۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان

اولین همایش و نمایشگاه تخصصی و آموزشی ارتقای سلامت در شهرستان شهربابک،۱۱ و ۱۲ مردادماه در محل کانون امام خمینی "ره" این شهر برگزار شد.

در راستای نشست های تیم مدیریت اجرایی بیمارستان ولی عصر"عج" و بسیج جامعه ی پزشکی شهربابک و با همکاری و همیاری سایر ادارات اینشهرستان، همایش و نمایشگاهی تحت عنوان ارتقای سلامت (سما) سلامتی مردم ایمنی در سطح شهرستان برگزار شد.

مرضیه کریمیان دبیر اجرایی اولین همایش و نمایشگاه تخصصی ارتقای سلامت شهربابک هدف از برگزاری این همایش را بالا بردن سطح سواد سلامت جامعه عنوان کرد و گفت: بسیاری از مردم به علت سبک زندگی و دغدغه های مختلف کمتر به سلامت جسم و روان خود اهمیت داده و خواسته و ناخواسته به سمت بیماری پیش میروند.

کریمیان افزود: این همایش در ۸ غرفه (سلامت جسم، سلامت روان، مادر و کودک، دارو، ایمنی، تغذیه، ورزش مدارس و مواد مخدر) شرایطی را فراهم آورد که مراجعین علاوه بر دریافت کتابچه و بروشورهای آموزشی از مشاوره متخصصان و کارشناسان حاضر در غرفه ها نیز بهره مند شدند.

وی ادامه داد: با برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط با سلامت که توسط متخصصین برگزار شد ذهنیت جامعه را به سمت این مهم یعنی سلامتی سوق دادیم

دبیر اجرایی همایش در ادامه گفت: استفاده از ظروف یکبار مصرف و پلاستیک در حال حاضر به یک معضل تبدیل شده و استفاده همایش از پاکت کاغذی جهت توزیع پذیرایی یکی از پیام های همایش بود.

وی همچنین خواستار توجه بیشتر کارمندان ادارات خصوصا پشت میزنشین ها به مبحث سلامتی شد و افزود: اکثر مردم بخشی از زندگی را در اداره و محل کار خود می گذرانند و هر شغلی متناسب با شرایط آن نیازمند اقدامات ایمنی است و عدم توجه به آن می تواند آسیب های جبران ناپذیری به شخص وارد کند.

دبیر همایش سلامت شهربابک، آموزش اطفای حریق و نمایش حرکات زیبای رزمی توسط گروه های ورزشی را از برنامه های جالب توجه روز دوم همایش ارتقای سلامت دانست.

وی با اشاره به حضور انجمنNA در یکی از غرفه های همایش گفت: آشنایی مردم با برنامه های این انجمن ها و تجربیات آنها می تواند راهگشای ایجاد انجمن های مختلف سلامتی مثل انجمن دیابتی ها، انجمن بیماران دیالیزی و ..... باشد

دکتر مرتضی زاده رییس شبکه بهداشت و درمان شهربابک نیز از وارونه شدن هرم غذایی و تغییر ذائقه به سمت عادات بد غذایی سخن به میان آورد و گفت: بسیاری از بیماری های قلب و عروق به علت کم تحرکی، استرس، استفاده از روغن جامد و چربی های ترانس بالاست که باعث بروز بیماری ها می شود.

رئیس بیمارستان ولی عصر"عج" از پرفشاری خون با عنوان مرگ خاموش یاد کرد و گفت: بسیاری از مردم بعلت نداشتن علامت از ابتلا به این عارضه بی خبرند که لازم است به طور دوره ای چک شوند.