۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير

مسئول تغذیه

فرزانه پوررضایی – مسئول واحد تغذیه
 

معرفی واحد :

بخش تغذیه به عنوان یکی از بخش‌های مهم مرکز، تاثیر بسزایی در پیشگیری و درمان بیماریها دارد. واحد تغذیه در دو حوزه «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» و «مدیریت خدمات غذایی» فعالیت می‌کند و با هماهنگی سایر اعضای تیم درمان، از طریق ارزیابی تغذیه‌ای بیماران، ارائه مشاوره تغذیه فردی و ارائه خدمات غذایی مناسب جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیماران خدمت می‌نماید.

در واحد تغذیه این مرکز، یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه را انجام می‌دهد.

 

تعداد اعضای واحد :

میهماندار : ۲

شرح وظایف  کارشناس تغذیه :

       کسب خط مشی کلی در زمینه امور تغذیه از سرپرست مربوطه.

       تنظیم برنامه رژیم غذایی برای بیماران بستری و سرپایی طبق دستور پزشك.

       نظارت بر تهیه و توزیع غذا به بیماران و کارکنان.

       جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي در سطح عمومي.

       برآورد ذخیره غذایی و وسایل و نگهداشتن رکوردهای لازم.

       بالا بردن سطح استاندارد کیفی غذا، تهیه و توزیع.

       تنظيم برنامه‌هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا.

       نظارت بر انتخاب، سفارش، تحويل، نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي.

       پيشنهاد انجام آزمايشهای لازم از موادغذايي خام و پخته.

       تهیه گزارش از فعالیتها، پیشرفتها و مشکلات جهت سرپرست مربوطه.

       انجام ساير امور محوله طبق دستور مقام مافوق. 

ساعات کار واحد :

شنبه تا پنجشنبه : ۷:۳۰ الي ۱۳/۳۰