۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
برگزاری اولین جلسه اعضا هیات ممتحنه ، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته بهداشت محیط" گروه آمایشی منطقه ب"
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد
جلسه اعضا هیات ممتحنه ، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته بهداشت محیط"گروه آمایشی منطقه ب " روز سه شنبه 15 مرداد ماه 98 در معاونت آموزشی برگزار شد.
برگزاری اولین جلسه اعضا هیات ممتحنه ، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته بهداشت محیط" گروه آمایشی منطقه  ب"
پیوستن اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت به پویش بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
اساتید و کارکنان دانشکده های بهداشت، مدیریت و پیراپزشکی با سنجش فشار خون خود و ثبت در سامانه به پویش بسیج ملی کنترل فشار خون پیوستند.
پیوستن اساتید و کارکنان دانشکده  بهداشت به پویش بسیج ملی کنترل فشار خون
برگزاری کارگاه آموزش اطفای حریق در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
دوره آموزشی پیشگیری از حریق و نحوه کار با خاموش کننده های دستی آتش با حضور جمعی از دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای ، روز یکشنبه 29 اردیبهشت ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش اطفای حریق در دانشکده بهداشت
جلسه هم اندیشی اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت با مسئولین آموزشی دانشگاه برگزار شد.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
جلسه هم اندیشی با حضور مسئولین آموزشی دانشگاه و اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت ، روز چهارشنبه 25 اردیبهشت در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
تیم دانشکده بهداشت قهرمان شانزدهمین دوره مسابقات مینی فوتبال بین دانشکده ای شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
شانزدهمین دوره مسابقات مینی فوتیال بین دانشکده ای ،به مناسبت آزادسازی خرمشهر برگزار و با قهرمانی تیم دانشکده بهداشت به پایان رسید.
تیم دانشکده بهداشت قهرمان شانزدهمین دوره مسابقات مینی فوتبال بین دانشکده ای شد
انتخابات شورای صنفی دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت
دانشجویان دانشکده بهداشت، روز سه شنبه هفدهم اردیبهشت با حضور گرم و پرشور، اعضای شورای صنفی دانشکده را انتخاب کردند.
انتخابات شورای صنفی دانشکده بهداشت برگزار شد
بازدید علمی دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین از فیلد آموزشی ماهان
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
جمعی از دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین (ورودی96) روز یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه از فیلد آموزش شهر ماهان بازدید نمودند.
بازدید علمی دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین از فیلد آموزشی ماهان
مراسم گرامیداشت روز جهانی مالاریا در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریهای دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
با حضور پر شور دانشجویان و اساتید گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها . دوشنبه نهم اردیبهشت ، مراسم جشن سومین سال تاسیس این گروه آموزشی و گرامیداشت روز جهانی مالاریا در دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی "تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا " برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
کارگاه آموزشی" تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا "با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها ی معاونت بهداشتی دانشگاه برای دانشجویان گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها ی دانشکده بهداشت...
کارگاه آموزشی "تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا " برگزار شد