۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
مراسم تودیع و معارفه مدیر پژوهشی دانشگاه برگزار شد

دکتر داوود کلانتر" با ابلاغ دکتر عباس پرداختی معاون تحقیقات و فناوری به عنوان مدیر جدید پژوهشی این معاونت معرفی شد.

دکتر عباس پرداختی در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات دکتر غلامرضا سپهری گفت: حوزه معاونت تحقیقات و فناوری نباید تجربه گذشته دکترسپهری را نادیده بگیرد و در ادامه مسیر باید از این تجارب چند ساله استفاده کند.

دکتر غلامرضا سپهری نیز از تمامی حوزه ها و واحدهایی که در این مدت با مدیریت پژوهشی جهت پیشبرد اهداف این حوزه همکاری داشتند تشکر و قدردانی کرد.

مدیر جدید پژوهشی نیز در این آیین از معاون تحقیقات و فناوری در جهت حسن اعتماد به وی در این سمت تشکر کرد.

دکتر داوود کلانتر با اشاره به این موضوع که حیطه پژوهش جای حساس و تعیین کننده به لحاظ اینکه ماهیت کار ما تابلوی نمایش دهنده وضعیت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی است از مسئولین تقاضای همکاری کرد.

در این مراسم معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و نیز مدیریت های پژوهشی و فیزیولوژی با اهدای لوح از زحمات و تلاش های دکتر غلامرضا سپهری قدردانی کردند .