۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ آبان

بخش آنالیز شیمیایی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو کلیه آزمون های شیمیایی عمومی و  تخصصی را  با تجهیزات تخصصی بر روی گروههای مختلف مواد غذایی مانند

لبنیات: شیر و انواع فرآورده های شیر شامل پنیر، ماست، دوغ، بستنی،  خامه و...

فرآورده های گوشتی: انواع سوسیس، کالباس، همبرگر، و...

غلات و فرآورده های آن: آرد، کیک و کلوچه، بیسکویت، ماکارونی، بلغور حجیم شده، سویا، چای، برنج و...

خشکبار: انواع حبوبات، سبزجات خشک، میوه های خشک و...

ادویه و چاشنی جات: انواع ادویه جات، سرکه، آبلیمو، انواع سس، رب گوجه فرنگی و ....

نوشیدنی ها: انواع نوشابه، ماء الشعیر، شربت، عرقیات ، آبمیوه ها و .....

قند و مواد قندی: قند، شکر، مرباجات، ژله، پاستیل، تافی، شکلات، آدامس و عسل...

روغن ها: انواع روغن های جامد و مایع خام و تصفیه شده، کره و ...

کنسروها: تن ماهی و انواع کنسرو های گوشتی و غیر گوشتی

رنگ: شناسایی انواع رنگ ها ی مصرفی در محصولات خوراکی و آشامیدنی  

را  بر اساس استانداردهای ملی ایران، استانداردهای جهانی و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو انجام می دهد.