۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور   

به گزارش روابط عمومی ابتدای جلسه  امیری مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ضمن خیرمقدم ، براهمیت و توجه بیشتر به مسائل بهسازی و بهداشتی محلهای پخت و پز غذای عزاداران تاکید نمودنددر ادامه رئیس مرکز بهداشت ضمن بیان اهداف جلسه ، راههای حفظ سلامت عزاداران با رعایت ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی و خطرات بیوتروریسم را عنوان ودر ادامه مهندس علوی از اداره گاز ، مسائل ایمنی مربوط به گاز ، مهندس علیرضایی اداره دامپزشکی  بهداشت گوشت ، بیماری تب کریمه کنگو ، عدم کشتار غیرمجاز دام در معابر و جلوی هیات ، بهاءالدینی کارشناس جامعه ایمن در خصوص پیشگیری از حوادث در این اماکن و خانم مهندس عرب در خصوص توجه ویژه به رعایت بهداشت محیط و انجام غبارروبی اماکن مذهبی ، بهداشت موادغذایی ، بهداشت فردی در هنگام ورود به سفره ، شرایط نگهداری مواد غذایی و دستورالعمل اجرایی قانون اصلاح ماده 13در اینگونه مراکز  آموزشهای لازم را ارائه دادند.

IMG_2635
IMG_2636
IMG_2638
IMG_2650
IMG_2654